Annons:

Musiker sjunger in våren från hotellets takterrass i Hultsfred

Micke Lång får chansen att sjunga in våren – på taket i Hultsfred centrum. Foto: Ossian Mathiasson

Musiker sjunger in våren från hotellets takterrass i Hultsfred

Alla valborgsfiranden i Hultsfreds kommun är inställda till följd av risken för spridning av coronaviruset. I morgon eftermiddag kommer musikern Micke Lång sjunga in våren från Hotell Hulingens takterrass i Hultsfred. 
– Vi använder en rejäl ljudanläggning så det lär höras över stora delar av Hultsfred, säger evenemangskoordinatorn Emil Elofsson. 

Annons:

Evenemangsgruppen, som finns under kultur- och fritidsförvaltningen i Hultsfreds kommun, försöker på olika sätt att hitta nya vägar att göra evenemang. Valborgsmässoafton kommer bli annorlunda i år och evenemangsgruppen har funderat hur man på något sätt kan nå ut.

Rekommendationerna för de som är 70 år eller äldre är att man ska begränsa sina nära kontakter och stanna hemma så mycket som möjligt under en tid framöver. 

Evenemangsgruppen har anlitat musikern Micke Lång som kommer sjunga in våren från Hotell Hulingens takrelax i Hultsfred centrum på torsdagseftermiddagen. 

– Det är den platsen i kommunen där musik kan nå ut till flest hushåll. Man kan öppna sin balkongdörr eller fönster, lyssna till ”Vintern rasat ut, (längtan till landet)” eller Sköna maj, välkommen”, säger evenemangskoordinatorn Emil Elofsson.

Spontanmusiken vid hyreshusen i Hultsfreds kommun fortsätter under denna och nästa vecka.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt