Annons:

I jul kan du skapa och äta upp ditt eget Villa Villekulla

Inom kort kan du bygga ditt eget Villa Villekulla som pepparkakshus. Foto: Astrid Lindgren AB/Pressbild

I jul kan du skapa och äta upp ditt eget Villa Villekulla

Sugen på att skapa ditt eget Villa Villekulla? I jul är det möjligt att bygga Pippis hus som pepparkakshus och äta upp det. 

Annons:

I år är det 75 år sedan den första boken om Pippi Långstrump gavs ut i Sverige. Det firar Annas pepparkakor, Astrid Lindgren AB och Rädda Barnen med att ta fram Villa Villekulla som pepparkakshus och Pippis egna pepparkakor. En del av intäkterna går till Astrid Lindgren AB:s och Rädda Barnens initiativ Pippi of Today, som syftar till att ge stöd till unga flickor världen över som är på flykt. 

”Vi på Annas är otroligt stolta och glada över det fina samarbetet med Astrid Lindgren AB. Vi brinner för att göra de godaste pepparkakorna och att få utveckla produkter till allas vår älskade Pippi har känts både ärofyllt och viktigt, särskilt då vi får vara med och samla in pengar till Rädda Barnen och deras viktiga arbete för flickor på flykt”, berättar Eva Forsberg, Category Marketing Manager på Annas Pepparkakor, till Mitt Kök. 

”Det finns få saker som är så förknippade med berättelserna om Pippi Långstrump som pepparkakor, hon bakar ju så många att degen måste kavlas ut på golvet! Vi är jätteglada över samarbetet med Annas Pepparkakor och deras engagemang i Rädda Barnen-kampanjen Pippi of Today – till stöd för flickor på flykt”, säger Cilla Nergårdh, VD på Astrid Lindgren AB.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt