Annons:

Rektorn överraskades av kollegans aprilskämt: ”Höll på att smälla av”

Dagens Hultsfred och Fredrik Laapotti (längst till höger) valde att spela läsarna ett spratt i dag. Foto: Ossian Mathiasson

Rektorn överraskades av kollegans aprilskämt: ”Höll på att smälla av”

1 april är den stora skojardagen. Dagens Hultsfred och Lindblomskolans rektor Fredrik Laapotti valde att spela läsarna och rektorn Jessica Andersson Landholm ett spratt i dag. 
– Jag höll på att smälla av när jag gick in på sociala medier i dag, säger hon till DH. 

Annons:

Lindblomskolan i Hultsfred kommer inte byta namn till Landholmskolan för att hylla rektorn Jessica Andersson Landholm. Det var förstås ett aprilskämt från Dagens Hultsfred och rektorn Fredrik Laapotti. 

– Kommunens beslut om att byta namn på skolan är ett aprilskämt och vi kommer framöver fortsätta heta Lindblomskolan, säger rektorn Fredrik Laapotti och skrattar. 

Det har varit en populär artikel som har genererat mycket läsning, gilla-markeringar, kommentarer och delningar. 

– Vi hade rektorsgrupp i dag där det togs upp. Det har uppskattats av Jessica själv, chefer och förvaltning. Kul att det är så mycket kommentarer, delningar och klick, säger Fredrik Laapotti. 

"Hade ingen aning om det"

Fredriks rektorskollega Jessica Andersson Landholm säger så här om aprilskämtet. 

– Jag höll på att smälla av när jag gick in på sociala medier i dag. Vi hade rektorsgrupp på förmiddagen, alla rektorer var med och tyckte att det var jätteroligt. I allt elände så skrattade vi gott åt det. Det blev väldigt bra. Jag hade ingen aning om det. Fredrik har lurat oss förut så jag vet inte hur vi ska lura honom tillbaka, säger Jessica Andersson Landholm och lägger till:

– Jag har tidigare skämtat om att döpa om Lindblomskolan så det var väl det som han kom ihåg. Jag är från Hultsfred och Landholm är ett släktnamn i Hultsfred.  

Dagens Hultsfred vill passa på att önska alla en trevlig påskhelg och lovar att under resten av året hålla oss till sanningsenliga nyheter.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt