Annons:

Franzén stolt mottagare av kommunalt pris – företaget har spännande projekt på gång

Klas Franzén utsågs till årets näringslivsstipendiat. Foto: Ossian Mathiasson

Franzén stolt mottagare av kommunalt pris – företaget har spännande projekt på gång

Klas Franzén på IKEA Industry gör mycket för Hultsfreds kommuns näringsliv. I dag kom belöningen i form av priset som årets näringslivsstipendiat. 

Annons:

Prisutdelningsceremonin i kommunhusets sessionssal rullar vidare då den sedvanliga företagsgalan inte gick att anordna till följd av coronapandemin. 

I dag håller Hultsfreds kommun en mindre ceremoni för att tillkännage vinnarna av 2020 års företagspriser. 

"Ser positivt på framtiden"

Årets näringslivsstipendiat var en av sex kategorier och Klas Franzén på IKEA Industry belönades för sina viktiga insatser för Hultsfreds kommuns näringsliv. Oppositionsrådet Tomas Söreling (S) sa under prisutdelningen att Klas Franzén var en solklar vinnare.

– Fantastiskt fina ord. Jag är jättestolt. Jag skulle säga att jag är väldigt överraskad. Jag vet hur många det är som sliter, jobbar och lyckas bra i näringslivet. Jag är stolt över att jag får representera företaget. Mina medarbetare gör ett helt fantastiskt bra jobb. Jag ser att vi har en jättespännande framtid så jag tror inte att vi har gjort vår sista satsning här i Hultsfred, säger Klas Franzén. 

Vad kan du säga om framtiden?

– Jag ser positivt på framtiden och vi har en del spänannde projekt på gång men det allra sista beslutet saknas. Det är många olika spännande projekt. Det kommer bli riktigt bra och vi tittar på hur vi ska utveckla företaget till nästa steg, säger Franzén. 

Kan du avslöja vad som väntar?

– Tyvärr inte. Det vill jag gärna göra men inte i dag. 

Fakta

Så lyder juryns motivering till Klas Franzén: 

”Klas är en viktig resurs för kommunens näringsliv och bjuder alltid frikostigt på sig själv i både tid och engagemang. Han bidrar stort till samhällets utveckling när det gäller samverkan mellan skola och arbetsliv och är ett gott föredöme som visar vägen. Klas är en flitig och trogen medlem i kommunens tillväxt- och näringslivsråd och en stark och energisk drivkraft att räkna med”. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt