Annons:

Flera nyheter att vänta i Coop-butik: ”En service”

Coop i Målilla har flera nyheter på gång. Foto: Ossian Mathiasson

Flera nyheter att vänta i Coop-butik: ”En service”

Flera nyheter är att vänta i Coops butik i Målilla den närmaste tiden. Bland annat ska kunderna kunna klicka hem varorna på internet och sedan hämta dem utan att behöva kliva in i butiken. 
– Jag tror att det kommer bli poppis, säger Jessica Nilsson, som är butikschef på Coop i Målilla.

Annons:

Tanken är att Coop online ska lanseras i butiken i Målilla under vecka 22.

– Då kommer man kunna sitta hemma vid datorn och beställa mat och hämta sin kasse här utan att gå in i butiken. I vår förening finns detta sedan tidigare i Oskarshamn (Flanaden), Mönsterås och Högsby. Det är på gång i flera butiker och där vi är en av dem, säger Jessica Nilsson.

Under vecka 19 är dessutom tanken att Instabox ska komma på plats i butikens foajé. Instabox är en frakttjänst som finns att välja i många nätbutiker och väljer man det alternativet kan man hämta sitt paket i ett skåp istället för att hämta ut det över disk.

Vad ser du för plus med att ni får in den lösningen?

– Det blir förhoppningsvis mindre stress för personalen vid paketutlämningen. Väljer man Instabox när man handlar på internet behöver man inte komma in och legitimera sig utan man får en kod i mobilen istället och hämtar ut paketet på egen hand. Det ska bli jätteroligt att komma igång med det och det blir en service för våra kunder, säger Jessica Nilsson.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt