Annons:

Flera artister klara för Virserums musikdagar

Virserums musikdagar har presenterat de första artisterna till årets upplaga och det stora dragplåstret är CajsaStina Åkerström. Foto: Ossian Mathiasson

Flera artister klara för Virserums musikdagar

De första artisterna inför årets upplaga av Virserums musikdagar är nu offentliggjorda.

Annons:

Alltid veckan efter midsommar, mellan den 24 juni och den 30 juni, arrangeras musikdagarna i Virserum och i år blir det den 22:a raka musikveckan i följd i Virserum.

På sin hemsida har de presenterat de första artisterna som ska spela de första dagarna och de två stora dragplåstren är Svante Thuresson och Cajsa Stina Åkerström.

"Mer kommer"

Svante Thuresson spelar tillsammans med Claes Crona trio den 25 juni och de kommer framföra musik med texter av bland annat Beppe Wolgers, Hasse & Tage, Povel Ramel, Monika Zetterlund och Cornelis Vreesvijk.

Tillsammans med sin kompgrupp kommer Cajsa Stina Åkerström bjuda på egna och andras visor den 28 juni.

Den 26 juni är det New Orleans – Land of Dreams som uppträder ochd å får publiken följa med Peter Lind och the Cabaret Band på en musikalisk resa till jazzens födelsestad. Dagen efter blir det Camerata Nordica, Kalmar läns alldeles egna professionella stråkensemble, som har underhållningen.

”Med glädje och stolthet presenterar vi några av sommarens artister här och mer kommer inom kort”, skriver Virserums musikdagar på sin hemsida.

Ingen instrumentkurs

De meddelar också att de inte kommer genomföra instrumentkursen vid årets evenemang.

”Vi gör ett uppehåll efter 20 år i obruten följd”, skriver de på sin hemsida.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt