Annons:

Föreningen gladde sig åt nya medlemmar på årsmötet

Bilden är en genrebild. Foto: Bildbyrån

Föreningen gladde sig åt nya medlemmar på årsmötet

Rosenfors-Mörlunda-Bockara PRO har haft årsmöte där man glädjande konstaterade att man fått in fem nya medlemmar redan under årets första månader.

Annons:

När föreningen höll sitt årsmöte i församlingshemmet i Mörlunda kom omkring 55 personer för att först lyssna på underhållning av Alexander Ohlsson och delar av kyrkokören. De medverkade även på parentationen, som sköttes av komminister Susanne Elssjö med ljuständning och en tyst minut för 13 medlemmar som lämnat oss.

Årsmötet leddes av Per-Inge Pettersson som ordförande och Gunnar Viktorsson var sekreterare. Verksamhetsberättelsen och den ekonomiska revisionsberättelsen godkändes och lades till handlingarna. Eftersom alla valen var förankrade innan och det var omval till 99 procent så gick detta smidigt och lätt att genomföra årsmötet i år.

Medlemsantalet vid årsskiftet var 246 stycken och vi kan glädja oss åt att under 2024 har vi fått in fem nya medlemmar till föreningen. Under pausen bjöd föreningen på kaffe, semlor och vaniljhjärtan på Alla hjärtans dag och även lotter såldes i pausen.

Efter att alla var mätta och nöjda med fikat så informerade socialnämndens ordförande Per-Inge Petterson om nämndens arbete under 2024 i kommunen och givetvis kom det upp om att bygga om ett hyreshus till seniorboende i Mörlunda och vidare om Lundagårdens renovering som snart drar igång och tillfälle fanns också att ställa frågor till Per-Inge.

Som avslutning var det dragning och vinstutlämning och några glada gick hem med dessa presentkort och ännu ett årsmöte var tillända.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt