Annons:

CAFÉ I HULTSFRED LIGGER UTE TILL FÖRSÄLJNING

Mohamed Elkotaty har för avsikt att sälja sin caféverksamhet på Bryggerigatan i Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

CAFÉ I HULTSFRED LIGGER UTE TILL FÖRSÄLJNING

Mohamed Elkotaty har drivit café i centrala Hultsfred i två och ett halvt år. Nu har orken tagit slut och han har lagt ut caféverksamheten till försäljning på Blocket. 
– Jag känner mig trött och orkar inte kämpa på mer, säger han. 

Annons:

Det var på tisdagseftermiddagen som Kafé Centrum dök upp på Blocket. Nu berättar caféägaren Mohamed Elkotaty vad som ligger bakom beslutet att lägga ut caféverksamheten till försäljning. 

– Jag tog över lokalen och startade upp caféverksamheten i oktober 2019 och det gick bra i några månader innan corona kom. Jag är hela tiden här, kan inte ta rast och tänker på att det inte kommer inkomst. Nu efter corona är det bättre men jag känner mig trött och stressad och orkar inte kämpa på mer, säger Mohamed Elkotaty. 

Han känner att han behöver vila upp sig och lägga mer tid på sin familj. 

– Mitt barn var ungefär ett år när jag började med caféverksamheten och är nu fyra år. Jag behöver vila, ta semester och fokusera på min familj, säger han. 

"Kollar om någon är intresserad"

Det finns personer som har hört sig för om cafélokalen på Bryggerigatan i Hultsfred. 

– Det är personer som ringer och frågar om lokalen och grejer som de vill köpa. Den som tar över lokalen får göra vad man vill. Lokalen är godkänd för bageri, restaurang och café, säger han. 

Det är i dagsläget oklart när han kommer stänga caféverksamheten. 

– Jag gör ett försök och kollar om någon är intresserad. Jag har pratat med min familj och sagt att jag inte orkar mer. Jag vill ha semester, vila och fokusera på min familj. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt