Annons:

  • Tatueringsstudio tillskott inom näringslivet –

    Liam Saxon ska ansvara för piercingen, Andreas Wernersson för tatueringen på Hollow Point Tattoo Studio. Madelene Muukki är delägare. Foto: Lotta Madestam/Privat

  • Tatueringsstudio tillskott inom näringslivet –

    Lokalen är egentligen klar, nu väntar man bara på att alla papper ska bli klara, så kan man öppna studion. Foto: Lotta Madestam

  • Tatueringsstudio tillskott inom näringslivet –

    Hollow Point Tattoo Studio öppnar i centrala Hultsfred, i korsningen Oskarsgatan-Stålhagsgatan. Foto: Lotta Madestam

  • Tatueringsstudio tillskott inom näringslivet –

    Inom tre veckor hoppas man kunna öppna studion. Foto: Lotta Madestam

Tatueringsstudio tillskott inom näringslivet – "Efterfrågan finns"

Hultsfred får tillskott inom näringslivet i form av en tatueringsstudio, där också piercing ska erbjudas.
– Vi hoppas vara igång inom tre veckor, säger Madelene Muukki.

Annons:

Lokalen på Oskarsgatan är egentligen klar att tas i bruk. Nu väntar man bara på att få de sista papperen godkända för att öppna Hollow Point Tattoo Studio.

– När alla papper är klara kommer vi anställa Andreas Wernersson från Målilla som tatuerare, berättar Madelene Muukki.

Andreas Wernersson har runt 15 års erfarenhet av tatuering på hobbynivå, medan Liam Saxon, även han från Målilla, kommer ta hand om piercingen.

– För fem år sedan utbildade han sig inom piercing och har frilansat vid behov på studios, nu blir han ansvarig för den delen inom företaget, säger Madelene Muukki.

Till att börja med kommer man ha tidsbokning och vara flexibla utifrån när kunderna önskar och på söndagseftermiddagar blir det drop-in.

Hur kommer det sig att ni satsar på det här?

– Vi har sett att efterfrågan verkar finnas. Vill man exempelvis ha en piercing så är det Kalmar, Jönköping eller Linköping som gäller och det finns en tatueringsstudio i Vimmerby, men den verkar vara rätt fullbokad. Vi anser att efterfrågan finns och tror oss få fart på företaget efter en liten inkörsperiod.

Har ni ett planerat öppningsdatum?

– Inte i dagsläget. Inom tre veckor hoppas vi på, allting beror på myndigheter nu. Så fort papperen är klara går vi ut med öppningsdatum.

Madelene Muukki och hennes man Hannes Muukki har drivit en rör- och byggfirma i 13 år. Tatueringsstudion blir en bifirma – allt under namnet Smålands Rör, Bygg & Tattoo AB, i vilken också Liam Saxon går in som delägare.

Det torde vara Sveriges enda tatueringsfirma som kombineras med ett rör- och byggföretag?

– Det var inte svårt att få igenom namnet om man säger så, säger Madelene Muukki och skrattar. Istället för att ha det gamla företaget kvar och starta ett nytt, lade vi allt under ett och samma för att göra det så enkelt som möjligt.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt