Annons:

De kan bli årets företagare i Hultsfred – så röstar du på din favorit

Nu står det klart vilka tre företagare som har chansen att bli årets företagare i Hultsfred och det är allmänheten som bestämmer vem det blir. Foto: Ossian Mathiasson

De kan bli årets företagare i Hultsfred – så röstar du på din favorit

Precis som förra året får allmänheten vara med och rösta fram årets företagare i Hultsfred.
– Det blir mer engagemang när vi kör på det viset, säger Carl-Anton Johansson från Företagarna i Hultsfreds kommun.

Annons:

När Hotell Hulingens ägare Jenny och Putte Svensson Sahlin fick ta emot priset som årets företagare på företagsgalan i fjol var det första gången som allmänheten fick vara med och säga sitt om vem som var mest värd det prestigefyllda priset.

Drygt 400 personer gjorde sin röst hörd i fjol och även i år fortsätter man det lyckosamma konceptet.

Allmänheten har fått skicka in förslag och sedan har Företagarnas jury valt ut tre kandidater.

– I stället för att vi ska utse vinnaren så plockar vi fram tre kandidater som allmänheten får rösta på. Det är faktiskt rätt kul, säger Carl-Anton Johansson från Företagarna i Hultsfreds kommun.

Så röstar du

I år är det Johan Kling (Fasadglas Bäcklin AB), Peter Nilsson (Bergs Timber AB) och Urban Einarsson (Byggservice i Målilla AB) som har nominerats till det fina priset.

– Fasadglas har etablerat sig i Målilla på kort tid och håller på att flytta sin verksamhet till Hultsfred. De har stått för stark lokal tillväxt och lyckats bra med integrationen då säkert 50 procent på företaget är nyanlända. Bergs Timber har jobbat i motvind i många år, nu har man vänt sifforna och är en viktig arbetsgivare i kommunen. Byggservice har funnits i kommunen i många år, jobbat kontinuerligt och långsiktigt och utvecklat sin verksamhet. Långsiktighet är också en viktig aspekt i det man gör. De har gjort bra saker som är värda att uppmärksammas, säger Carl-Anton Johansson.

Vill man lägga en röst ska man gå in Företagarnas webbsajt, välja ”Kalmar” som region i högra krysset och sedan välja ”Rösta på årets företagare i Hultsfred”.

Man kan rösta till och med fredagen den 16 februari och priset delas ut på företagsgalan den 9 mars. 

Fakta

Så här lyder motiveringarna av kandidaterna:

Johan Kling (Fasadglas Bäcklin AB) visar stark lokal tillväxt som motverkar resursbrist med hjälp av integration.  

Peter Nilsson (Bergs Timber AB) visar prov på stor förmåga att vända negativ utveckling till positiv genom ökad effektivitet på olika områden. 

Urban Einarsson (Byggservice i Målilla AB) hjälper till att förverkliga olika kunders byggprojekt på ett professionellt och framgångsrikt sätt.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt