Annons:

COOP I HULTSFRED OCH VIRSERUM FÅR NYA BUTIKSCHEFER

Coop i Hultsfred får en ny butikschef i form av Göran Svensson som tar över efter Karl-Henrik Johansson som blir ny butikschef för butiken i Virserum. Foto: Ossian Mathiasson

COOP I HULTSFRED OCH VIRSERUM FÅR NYA BUTIKSCHEFER

Inom kort får två Coop-butiker i Hultsfreds kommun, Hultsfred och Virserum, nya butikschefer på vikariat. Karl-Henrik Johansson byter Hultsfred mot Virserum och Göran Svensson tar över butiken i Hultsfred.
– Det handlar om en kedjereaktion när butikschefen i Virserum är mammaledig, säger Coop Oskarshamn med omnejds vd Niclas Johansson.

Annons:

Coop Oskarshamn bedriver i dag verksamhet i 15 butiker i sex olika kommuner i norra Kalmar län. 

Nu blir det en del omkastningar på butikschefssidan i några av butikerna.
Martina Gunnar, butikschef i Virserum, är mammaledig och ersätts av Karl-Henrik Johansson, som har varit butikschef i Hultsfred i över 20 år. 

– Jag lämnar Hultsfredsbutiken i början av maj och tar över butiken i Virserum. Vi ska renovera upp butiken i Virserum och jag får vara där ett tag, sen får vi se vad de hittar på med mig. Jag kör det som ett vikariat, säger Vimmerbybon Karl-Henrik Johansson.

Föreningen håller på med omformateringen till Coop från tidigare Konsum. Butikerna i Målilla och Hultsfred är klara och nu är det Virserums tur. 

– Vi byter koncept till Coop med skyltar, logotyper samt upprustning och uppfräschning invändigt. Alla butiker ska vara klara under detta år, säger Coop Oskarshamns vd Niclas Johansson.

"Ska känna mig för"

Ny butikschef i Hultsfred blir Göran Svensson, Hultsfredsbon som har varit butikschef i Målilla, Vimmerby och Blomstermåla sedan 2004. 

– Det känns bra och utmanande. Jag har inte börjat än utan jag är praktikant än så länge. Det är olika rutiner på varje ställe och här är det lite större när jag jämför med butiken i Blomstermåla. Jag börjar någon gång i början av maj, säger Göran Svensson. 

Kommer du göra några förändringar i butiken i Hultsfred?

– Nej, det blir inga större förändringar. Jag ska känna mig för, se hur vi ligger och inte gå in och rota med en gång. Man måste bilda sin en egen uppfattning och komma in i jobbet först, annars blir det fel, säger Göran Svensson. 

Enligt Niclas Johansson är tanken att butikscheferna ska gå tillbaka sitt ursprungliga chefsuppdrag efter Martina Gunnars mammaledighet. 

– Ja, troligtvis blir det så. Vi har gjort dessa förändringar med anledning av mammaledigheten, säger Niclas Johansson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt