Annons:

Alexander förstärker Länsförsäkringar – vill ta nya marknadsandelar

Alexander Bragstad, till höger, har rekryterats till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. "Förhoppningen är att ta nya marknadsandelar", säger Björn Stridh. Foto: Simon Henriksson

Alexander förstärker Länsförsäkringar – vill ta nya marknadsandelar

Målet är att ta nya marknadsandelar. Nu förstärker Alexander Bragstad, 24, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Vimmerby och Hultsfred.
– Jag är motiverad och taggad, säger han.

Annons:

Från två till tre. Nu utökar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Vimmerby och Hultsfred. Det senaste tillskottet är Alexander Bragstad som efter avslutade mäklarstudier i Luleå nu kompletterar styrkan med Susanne Gustafsson och Björn Stridh.

– Det är väldigt glädjande. Vi tror mycket på Alexander och han har varit med oss i ett år och är därmed inkörd i rutiner och system. Nu är han redo att flyga på egen hand, säger Björn Stridh.

Alexander kommer ursprungligen från Hultsfreds kommun och ser fram emot att börja sitt nya uppdrag.

– Det känns kul och det är en trygghet såklart att jag har den lokalkännedom jag har. Jag vet vad jag ger mig in på och är både motiverad och taggad på att börja. Nu är det bara att köra på, säger Alexander Bragstad.

Gillar tävlingsmomentet

Han har tidigare jobbat som lärare men saknade något i det yrket.

– Jag saknade tävlingsmomentet. Jag drivs av att utmana mig själv och att sälja något ger den där extra kicken. Jag har varit inställd på att jobba i det här området ett tag nu och det ska bli kul att komma igång.

Han kommer att sälja allt från bostadsrätter till villor.

– Jag är strax klar med en skogsutbildning också som gör att jag får kunskap kring lantbruk, gårdar och skogsfastigheter. I mindre städer säljer man allt, det fungerar inte som i större städer där man har särskilda inriktningar.

Björn Stridh har stora förhoppningar på rekryteringen.

– Det är en förstärkning och en utökad möjlighet för oss. Förhoppningen är absolut att ta nya marknadsandelar.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt