Annons:

Centerns väntade val – han blir förstanamnet på valsedeln

Det kom inte som någon överraskning. Lars Rosander toppar listan för Centerparitet i Hultsfreds kommun. Foto: Ossian Mathiasson

Centerns väntade val – han blir förstanamnet på valsedeln

Nu är det klart att kommunalrådet Lars Rosander blir Centerpartiets förstanamn på valsedeln 2018.

Annons:

Hultsfreds kommunkrets för Centerpartiet hade under torsdagskvällen sin nomineringsstämma där listan fastställdes inför höstens val. 

Föga oväntat är det nuvarande kommunalrådet Lars Rosander som får förnyat förtroende från medlemmarna att toppa listan som partiets förstanamn.

"Mycket bra har gjorts"

Per-Inge Pettersson (Mörlunda) är tvåa på listan, Gunilla Aronsson (Lönneberga) trea och Ulf Larsson (Hultsfred) fyra. 

Lars Rosander har tidigare sagt att de inte tänker gå ut med några speciella vallöften om de ska göra si eller så. De vill gå till val på att allmänheten ska ha förtroende för deras politik och att de ska se att partiet åstadkommit något bra. Det var något man lyfte fram under gårdagens möte.

”Vi kommer att fortsätta med ett långsiktigt arbete för att stärka kommunen och skapa en grundtrygghet för våra kommuninvånare. Mycket bra har gjorts, bland annat serverar kommunens olika kök råvaror från lokala producenter till största delen och det är något som gynnar både den som ska äta maten och den som producerar den som kan fortsätta driva sin verksamhet”, skriver partiet i sitt pressmeddelande.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt