Annons:

Idel glada miner efter Målillas avancemang:

Daniel Skoog hade all anledning att vara glad när Målilla Bandy säkrade seriesegern i division 2. Foto: Stefan Härnström

Idel glada miner efter Målillas avancemang: "Varit laddade allihopa"

Det var glada miner vid Målillas bänk redan i halvtid. Inte minst tack vare storspelande Erik Karlsson som öste in mål när Målilla vann med 8–3 och säkrade seriesegern i division 2. 

Annons:

Spelande tränaren Daniel Skoog hade inför matchen mot Fredriksbergs BK gissat på Mållilaseger med 8-2. Han fick nästan rätt. När slutsignalen gick hade Målilla vunnit med 8–3.

– Ja, det stämde visst nästan. Inför matchen hade vi bara en tanke. Vi skulle bara ut och köra. Nej, men angående resultatet så hade jag en känsla inför matchen. Det blev nästan rätt, säger Daniel Skoog och skrattar.

Med en match kvar att spala var Skoog nöjd att seriesegern säkrades redan på fredagskvällen. Det var inte tyst runt arenan när Happy Clappers hurrade fram de rödvita.

– Vi har varit laddade allihopa. Det är kul att det kommer folk, säger Daniel Skoog.

Fem mål av Karlsson

En viktig del i segermaskinen var målspottaren Erik Karlsson. Han stod för inte mindre än fem av Målillas åtta mål.

– Ja, det var skönt. Det känns bra att säkerställa seriesegern. När vi vann med 6–0 mot Tjust förra helgen hade vi bud på tio mål till. Skönt att det släppte i den här matchen, säger Erik Karlsson. 

När spelarna hade tackat publiken fortsatte firandet in i omklädningsrummet där det bjöds på smörgåstårta och lite gott att dricka.

Stefan Härnström

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt