Annons:

Målilla glänser – tog tredje raka segern

Målilla Bandy tog tredje raka segern i division 2. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

Målilla glänser – tog tredje raka segern

Målilla Bandy har fått en smakstart på säsongen och vann tredje raka segern mot Nässjö IF U.
– Vi är nöjda så här långt, säger tränaren Ove Nilsson efter 6–2-segern.

Annons:

Det verkar som att Målilla Bandy gjorde rätt i att begära sig själva ner i division 2. Titta bara på resultaten efter tre matcher: 3–1 mot Åby/Tjureda IF B, 6–3 mot Fredriksbergs BK – och 6–2 i kvällens hemmapremiär mot Nässjö IF U. 

– Vi har fått ihop det och de unga Målillagrabbarna växer för varje match som vi spelar. De tar för sig. Vi jobbar för varandra och gör det vi bestämmer oss för. Det är roligt att se, säger Ove Nilsson.  

Stark insats av Stolt

Målilla hamnade i ett tidigt underläge efter fyra minuter och kom tillbaka starkt med tre raka mål av Daniel Skoog, Leo Stolt och Knut Gunnarsson fram till pausvilan. Nässjö gjorde precis som i första halvlek ett tidigt mål som betydde reducering till 3–2 och gav matchen spänning. 

– Nässjö kändes rätt så heta efter 3–2-målet, de hade tryck på oss. Vi var inte på hugget under de första 20 minuterna. Det var jämnt och spännande fram till att vi gjorde 4–2 med tio minuter kvar av matchen. Vi var nära att ta en timeout strax före det målet, säger Ove Nilsson. 

Leo Stolt, som gjorde en av sina bästa a-lagsmatcher i Målilla-dressen, gjorde det viktiga 4–2-målet. Linus Ahlstedt satte 5–2 i 85:e minuten och Marcus Skoog avslutade med 6–2 på tilläggstid. 

– Det är alltid positivt med segrar, det blir så mycket roligare när man vinner. Hela laget lyfter sig för varje match som spelas, säger Nilsson. 

Klart bäst i Målilla var tvåmålsskytten Leo Stolt och Daniel Skoog.   

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt