Annons:

Mittfältaren kliver ner två hack i seriesystemet – klar för degraderade klubben

Jetmir Shehi är klar för en återkomst i SK Lojal som ska börja om i division 6 nästa säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Mittfältaren kliver ner två hack i seriesystemet – klar för degraderade klubben

Jetmir Shehi lämnar division 4-laget IFK Oskarshamn och väljer nu att kliva ner två hack i seriesystemet. Han är klar för en återkomst i SK Lojal i division 6. 

Annons:

Det blev bara en säsong i division 4-klubben IFK Oskarshamn. Nu är den tekniske mittfältaren Jetmir Shehi tillbaka i lokalfotbollen och har kritat på för SK Lojal, en klubb som han är starkt förknippad med efter många matcher på Ekensved i Vena. 

Det har funnits intresse från både Gullringens GoIF i division 4 och Hultsfreds FK i division 5, men han väljer att återvända till Lojal som får börja om i division 6 2022. Det är en nyhet som Vimmerby Tidning var först med att rapportera om.

– Det är många spelare som återvänder och det blir en nytändning med Filip (Ingemarsson) som tränare och spelare. Det är något som verkligen lockar då jag gillar hans sätt att spela fotboll och med flera grabbar på ingång hoppas vi på ett kanonår. Jag är väldigt taggad på att försöka få upp laget i division 5 igen, säger Jetmir Shehi. 

Vilka spelare är det som är på ingång?

– Det är just nu flera spelare på ingång. Allt är inte hundraprocentigt klart så jag kan inte säga så mycket om vilka det är. Det är viktigt att allt blir klart och att det sköts bra med deras respektive klubbar, säger Jetmir Shehi. 

Hur ser du på intresset från andra lokala klubbar?

– Det har funnits lite intresse och det är alltid kul. 

Varför blir det ingen övergång till Gullringen eller Hultsfred?

– Lojal känns mer spännande nu i och med att vi har en utmaning framför oss. Jag spelar bara för att det är kul och att jag får göra det med mina vänner. Jag tänker inte alls på seriesystem och vilken division det är. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt