Annons:

SK Lojals tränare Filip Ingemarsson var inte nöjd med sitt lags insats och inte med domaren heller. Foto: Ossian Mathiasson

Överum krossade Lojal – rejält uppretat efter matchen

Lojal stod på full pott inför kvällens match mot Överum. Efter 90 minuter kom man ned på jorden ordentligt. Överum vann med oväntade 6-0 (1-0) – och efter matchen var det rejäl uppretat i bortalaget.
– Det gick överstyr och höll på att urarta, säger tränaren Filip Ingemarsson.

Annons:

Om vi tar det spelmässiga först så öppnade Överum starkt och gjorde 1-0 direkt. Ställningen stod sig till paus och i andra tog Överum över fullständigt. Överkörningen stannade vid 6-0.

Filip Ingemarsson var kritisk mot sitt Lojal:

– Det var ganska jämnt i spelet, men de skapade mer chanser och ville mycket mer. Vi var riktigt dåliga faktiskt samtidigt som Överum var väldigt taggade. De vinner rättvist.

Martin Rosén var lyrisk över sitt lags prestation:

– Det såg fantastiskt bra ut från start. Vi gjorde 1-0 direkt på ett riktigt snyggt sätt. Vi kämpar och sliter. Lojal kommer upp lite mer och får lite mer spel, men skapar aldrig något jätteläge. I andra satte vi högre press och vi var fantastiskt starka idag. Som vi spelade idag så kan bli fruktansvärt farliga.

 "Det gick överstyr"

Om vi sedan går över till tränarnas syn på motståndarlaget kan man lugnt konstatera att åsikterna går isär.

– Det är svårt att inte nämna domarinsatsen som är riktigt skrämmande. De är ju där för att skydda spelare, men det var många efterslängar och fula saker. Det gick överstyr och höll på att urarta, men våra killar har ändrat attityd och höll sig i skinnet. Det ska de ha en eloge för, säger Filip Ingemarsson vars lag drog på sig åtta gula kort och ett rött.

Martin Roséns Överum fick ett gult kort under matchen. Han blir förvånad när han får höra om Lojals kritik.

– Va? Tyckte de det? Vi spelar korrekt fotboll. Det är ju Lojal som spelar fult. De har små lätta spelare som flyger och tjuter. De är fruktansvärt gnälliga. Så fort det blir en touch blåser de iväg. Det är väl håret som lägger sig fel eller något.

Emil Dahlström Dolaku, Kevin Svensson, Emil Bäck, Joel Petesrson Gullquist, Adrian Stark och Patrick Ndusha gjorde målen för Överum. Hela laget plussas.

I Lojal var målvakten Philip Henriksson bäst.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt