Annons:

Åtta mål när Hjorted/Totebo besegrade Virserum

Nicklas Helgesson var duktig när Hjorted/Totebo slog Virserum med 5–3. Foto: Ossian Mathiasson

Åtta mål när Hjorted/Totebo besegrade Virserum

Hjorted/Totebo hakar på i division 6-toppen efter seger med 5–3 borta mot Virserums SGF. 
– Varje match är viktig om man ska hänga med. Det är roligt när det är jämnt i toppen, säger H/T-tränaren Robert Hagelin. 

Annons:

Publiken på Virumsvallen bjöds på ett riktigt målfyrverkeri kvällen före midsommar. Bottenlaget Virserum chockstartade med att gå ifrån till 2–0 efter 20 minuter då Marcus Andersson och Tigran Martirosyan hittade rätt. Tom Nilsson reducerade till 2–1 två minuter senare och kvitteringen kom genom Pontus Petersson strax före halvtid. I upptakten av andra gick H/T upp i ledning efter mål av Jacob Johansson. Virserum kvitterade till 3–3 genom Fred Nahayo efter dryga timmens spel. Nicklas Helgesson och William Sieling Gasnier sköt 5–3-segern till H/T. 

– Det var mycket fram och tillbaka och det gick bra till slut. Vi började dåligt, sen kom vi in i matchen men det var inte mycket mer än det. Det var rätt så dåligt hela första halvlek så vi ska vara glada att vi hade 2–2 i paus. Det handlade mer om att vår prestation var dålig än att deras var bra, säger Robert Hagelin och fortsätter:

– I andra kom vi upp lite mer och vi vann rättvist. Vi hade tre frilägen som vi borde ha förvaltat bättre. 

Nionde raka förlusten

Adis Mulisic i Virserum var självklart besviken efter nionde raka förlusten. 

– Det är tufft. Vi dominerar fullständigt de första 20-25 minuterna och får utdelning, sen för det ut helt och hållet. Vi är i det läget av tabellen att vi inte får med oss något. Av de fem baklängesmålen bjuder vi på tre och då är det svårt att vinna matcher. 

Lars Arvidsson och Fred Nahayo stack ut i Virserum. Bäst i H/T var Nicklas Helgesson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt