Annons:

GLÄDJEBESKEDET: SPETSSPELAREN FORTSÄTTER I VIF

Skyttedrottningen Nathalie Johansson har bestämt sig för att spela vidare i Vimmerby IF. Foto: Ossian Mathiasson

GLÄDJEBESKEDET: SPETSSPELAREN FORTSÄTTER I VIF

Vimmerby IF:s stjärna Nathalie Johansson har lämnat klartecken för fortsatt spel och går därmed in på sin elfte säsong i gulsvart. 

Annons:

Vimmerbys ständiga skyttedrottning Nathalie Johansson producerar många mål år efter år och har flera gånger varit aktuell för klubbar högre upp i seriesystemet. Hon provtränade med damallsvenska topplaget Linköpings FC efter säsongens slut och funderade kring sin fotbollsframtid. 

Nu står det klart att hon har bestämt sig för att spela vidare med Vimmerby IF i division 2. Nyheten publicerades på klubbens Instagramkonto på onsdagen. 

”Jag väljer att fortsätta i VIF för det känns som att vi har något riktigt bra på gång på damsidan. Spännande och motiverande för oss spelare att det kommer in nya tränare. Det är också den bästa föreningen här omkring så det finns ingen anledning till att inte göra en elfte säsong i gulsvart”, säger Nathalie Johansson i en kommentar till varför hon väljer att spela kvar i VIF. 

Det står sedan tidigare klart att Pierre Brorsson och Patricia Pöder kommer leda VIF under nästa säsong. Klubben hintar om att fler nyheter dyker upp framöver. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt