Annons:

Hebe föll mot tabelljumbon: ”Kan bättre än så här”

IF Hebe kammade noll i kvällens bortamatch mot Horn/Hycklinge. Östgötalaget bärgade säsongens första seger och vann med 3–0. Foto: Bildbyrån

Hebe föll mot tabelljumbon: ”Kan bättre än så här”

IF Hebe gjorde en blek figur på Stångåvallen i kväll. Jumbon Horn/Hycklinge IF vann med 3–0 och tog sin första seger för säsongen. 
– Vi kan bättre än så här. Jag är besviken på inställningen, säger tränaren Felix Andersson. 

Annons:

IF Hebe från Silverdalen har blandat och gett i division 6 den här säsongen. Kvällens bortamatch mot Horn/Hycklinge IF vill nog Felix Anderssons manskap glömma så fort som möjligt. 

– Var ska jag börja? Jag ska inte säga att jag är arg, men jag är besviken, säger Felix Andersson. 

Vad är du besviken på?

– Vi är inte riktigt med i början av matchen. En del av spelarna tror säkert att vi har vunnit matchen på förhand, men det går inte att göra så. Vi tog lite för lätt på uppgiften och gjorde inte jobbet som vi skulle göra i första halvlek, säger Felix Andersson. 

Hebe fick spelare utvisad

Horn/Hycklinge ledde med 2–0 i halvtid efter mål av Albert Svensson och Hampus Nilsson. Med drygt tio minuter kvar av ordinarie tid fick Hebe en spelare utvisad och kort därpå fastställde Anton Andersson slutresultatet till 3–0. 

– Vi pratade i halvtid om vad vi skulle göra annorlunda och bytte bland annat formation. Det fick viss effekt och vi fick mer fart i offensiven. Det höll sig i 20 minuter och vi kom till lägen och hade målvittring. När vi åkte på utvisningen föll allting och matchen dog efter 3–0. Då handlade det bara om att försvara hedern, säger han. 

Beröm? Nej, vi skippar det denna gång. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt