Annons:

VIF-mittfältaren lämnar för division 5-nykomlingen: ”Lovat Viktor att jag kommer”

Vladimir Radak lämnar Vimmerby IF och återvänder till SK Lojal. Foto: Ossian Mathiasson

VIF-mittfältaren lämnar för division 5-nykomlingen: ”Lovat Viktor att jag kommer”

Efter flera år på vift återvänder Vladimir Radak till SK Lojal. Den tekniske mittfältaren har skrivit på division 5-nykomlingen.

Annons:

SK Lojal är tillbaka i division 5 efter en strålande säsong i lägsta divisionen. Venalaget ser även ut att bli farliga i division 5 2024. 

Vår tidning rapporterade för en tid sedan om att Venalaget var på väg att landa två ytterst starka nyförvärv. 

Det handlar om Vladimir Radak och Ahmed Tarabeih från division 3-laget Vimmerby IF. Nu har Vladimir Radak bestämt sig för att återvända till Lojal, en klubb som han senast representerade 2019. 

"Mitt intresse för fotboll är inte lika stort"

Han spelade för Hultsfreds FK 2020, Vimmerby IF 2021 och våren 2022, Hemgårdarnas BK hösten 2022, Kisa BK våren 2023 och Vimmerby IF hösten 2023. 

– Ett mycket lätt val med tanke på att mitt intresse för fotboll inte är lika stort. Jag har också lovat Viktor (Gimolli) att jag kommer skriva på för dem om de går upp till femman. Det är självklart ett lag som ligger nära hjärtat även om jag bara har gjort en säsong där. Jag har följt med dem varje säsong sedan jag lämnade, säger Vladimir Radak. 

Vad tror du om era chanser i division 5 2024?

– Lojal är ett lag som vill rulla, vill ha boll så mycket som möjligt och spelar en fotboll som är rolig. Division 5 är en division högre, vilket innebär att vi måste prestera bättre och kommer möta bättre lag. Jag har inte så bra koll på vilka som spelar i division 5 men vi ska vara i toppen och slåss om att gå uppåt.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt