Annons:

HFK:s drag i elfte timmen – tre nya spelare klara

Hultsfreds FK fyller på truppen med tre spelare. Foto: Bildbyrån

HFK:s drag i elfte timmen – tre nya spelare klara

Hultsfreds FK har haft en minst sagt blytung frimånad. I elfte timmen, på frimånadens sista dag, lyckades man dock göra klart med tre spelare.

Annons:

Fotbollens frimånad framkallar i stort sett alltid stora vinnare och förlorare. Lokalt får Hultsfreds Fk ses som den allra största förloraren den här gången. Spelarna har lämnat en efter en och nyförvärven har lyst med sin frånvaro.

– Räknar vi in både A-lagsspelare och J-lagsspelare har vi tappat 21 stycken. Då handlar det om spelare som lämnat för andra klubbar och spelare som bestämt sig för att sluta. Det är helt sanslöst, säger Simon Lindahl i HFK:s sportgrupp.

Värvar från Målilla

På frimånadens sista dag lyckades dock HFK fylla på truppen med tre spelare. Den som lär kunna stärka truppen mest är hemvändande Charlie Olsson.

– Charlie har pluggat i Växjö, men har flyttat hem nu. Han har haft ett så kallat pendlingsavtal tidigare och har spelat med oss när han kunnat. Nu kommer han att tillhöra oss och det känns väldigt bra. Charlie är jätteduktig och en allround spelare som är bra för laget och som tränar jämt, säger Simon Lindahl.

Hultsfred plockade också in en duo från Målilla GoIF i form av 42-årige Andreas Lövgren och 16-årige Beriq Menghisteab.

– I "Lövet" (Andreas Lövgren) får vi in en hel del rutin, vilket är positivt i den unga trupp vi har. Beriq är en lovande och träningsvillig kille. Vi har fått en bra känsla av honom. Först tränade han med vårt J-lag, men sen fick han träna med A-laget och han har tagit för sig på ett bra sätt, säger Simon Lindahl.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt