Annons:

VSGF/JAIK vann målfest hemma:

Adel Haj Osman gjorde ett av VSGF/JAIK:s fem mål i 5-4-segern.

VSGF/JAIK vann målfest hemma: "Jättegalen match"

Virserum/Järnforsen fick med sig tre poäng från hemmamatchen mot Långemåla. Det var det enda tränaren Emir Asic var nöjd med efter en galen drabbning.
– Jag vet inte varför vi inte får det att funka, säger han efter 5-4-segern.

Annons:

För publiken, och den som älskar mål, var det nog en fröjd att ta en paus från VM och se lokalfotboll den här tisdagskvällen. För VSGF/JAIK vann nämligen en galen match mot Långemåla med 5-4 (3-2).

– Det var en jättegalen match, det kunde ha slutat precis hur som helst. Vi skulle ha tagit tag i matchen bättre i början och kört över dem, men på något konstigt sätt så vill det sig inte. Jag kan inte säga exakt vad det är som bromsar oss, men det är lite brist på inställning. Vi bjuder in dem, säger tränaren Emir Asic efter matchen. 

Långemåla tog ledningen med 1-0 innan VSGF/JAIK snabbt vände till 2-1. Gästerna kvitterade, men innan pausvilan kom ett nytt ledningsmål för hemmalaget. I den andra halvleken ledde VSGF/JAIK med både 4-2 och 5-3, men ändå höll de på att mista segern.

– Jag tror att matchen är klar efter 5-3, men de får in 5-4 och har faktiskt bud på 5-5. Det enda positiva med den här matchen är att vi får med oss tre poäng. Jag vet ju hur duktiga fotbollsspelare vi har, men de samarbetar inte på något konstigt sätt. Vi går ned i tempo och är betydligt bättre mot bättre lag. 

VSGF/JAIK hade fem olika målskyttar i matchen. Det var Staffan Ahlqvist, Amer Asic, Rutgerus Anton van Manen, Deart Agushi och Adel Haj Osman. Alla kan prestera mycket bättre.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt