Annons:

JUST NU: HAN ERSÄTTER ZIVIC I VIMMERBY IF

Vimmerby IF har hittat sin ersättare till Dragan Zivic. Foto: Linus Johansson

JUST NU: HAN ERSÄTTER ZIVIC I VIMMERBY IF

Vimmerby IF har gjort klart med en ny tränare efter att klubben och Dragan Zivic gått skilda vägar. Det blir förra årets sportchef Johan "JC" Carlsson som kliver in i tränarstaben.

Annons:

Det meddelar klubben på sin hemsida i kväll. 

"Föreningen vill göra så små förändringar som möjligt under pågående säsong och utökar därför ledarstaben med Johan ”JC” Carlsson. Han kompletterar övriga staben med ytterligare klubbhjärta och motivation att fullfölja den här säsongen på bästa sätt. Han har dessutom erfarenhet av matchcoachning och kommer tillsammans med övriga ledare och trupp dra upp riktlinjerna inför resterande säsong. Vimmerby IF är väldigt nöjda med att snabbt hitta en lösning där ledare och spelare nu tillsammans tittar framåt med målet att alla ska bidra och göra sitt bästa under varje träning och match som återstår", skriver klubben. 

Såhär sa ordföranden Stefan Bragsjö om "JC" i torsdags kväll: 

– Det är en fantastisk kille och inget konstigt med det heller. Just nu handlar inte om det. Det är match på lördag och jag vet inget om det nu. Vi har inte tid med det utan det är match på lördag.  

VIF bekräftar också att Victor Gustavsson går tillbaka till IFK Tuna och att Tage Falk plockas upp i A-truppen. Fler artiklar i ämnet kommer under dagen. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt