Annons:

Moberg om att gå till Målilla:

Albin Moberg vill hjälpa Målilla kvar i femman.

Moberg om att gå till Målilla: "Vill hjälpa mina kompisar"

Målilla GoIF slåss för att undvika nedflyttning i division 5. Nu får rödvitt förstärkning inför hösten – i form av VSGF/JAIK:s lagkapten Albin Moberg. – Jag känner ingen rivalitet nu. Det är mer att jag vill hjälpa alla gamla kompisar, säger han.

Annons:

På onsdagen gick Målilla GoIF ut med nyheten att man plockar in Albin Moberg under återstoden av säsongen. Moberg, som varit lagkapten i VSGF/JAIK, ska försöka hjälpa till att rädda kvar Målilla i femman.

– Jag har inte tyckt att fotbollen har varit så kul, så det här är en chans att få en nytändning. Vår säsong är ju i princip körd, vi har inte så mycket att spela för, så när möjligheten dök upp kändes det bra. Jag känner alla i Målilla sedan tidigare, säger Albin Moberg.

Hur känns klubbytet till en lokalrival?

– Ifjol kände jag rivaliteten, men nu spelar vi i olika divisioner och det handlar mer om att hjälpa sina gamla kompisar.

"Dålig koll"

Moberg har inte sett någon av Målillas matcher hittills i år.

– Jag har dålig koll, men det är roliga matcher kvar och ett kul läge att komma till. 

Vad hoppas du kunna bidra med?

– Jag vet inte exakt vad de söker, men de vill få fart på målskyttet. Jag kan säkert bidra lite som en ledarfigur, med lite rutin och förhoppningsvis lite målskytte. 

Albin Moberg är spelklar redan till fredagens derby mot SK Lojal. Tanken är att han ska spela i Virserum/Järnforsen nästa säsong igen. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt