Annons:

  • Målilla värvar trio från grannklubben:

    Målilla GoIF värvar Adel Haj Osman och Mohammed Oudah Kadhim från VSGF/JAIK. Foto: Målilla GoIF

  • Målilla värvar trio från grannklubben:

    Albin Moberg fortsätter i Målilla även kommande säsong. Foto: Linus Johansson

Målilla värvar trio från grannklubben: "Gjorde skillnad för oss"

Målilla GoIF har gjort med två nya spelare från VSGF/JAIK till kommande säsong. Albin Moberg, som anslöt till Målilla under sommaruppehållet, fortsätter i division 5-föreningen.

Annons:

23-årige Albin Moberg lånade Målilla från VSGF/JAIK under hösten och var en viktig spelare i jakten på förnyat kontraktet. Nu har han bestämt sig för att stanna kvar i Målilla även kommande säsong. 

"Den allsidige mittbacken kom snabbt in i laget och gjorde skillnad för oss i kampen om nytt kontrakt och vi är såklart jätteglada att få behålla honom", skriver Målilla GoIF i ett pressmeddelande. 

Från VSGF/JAIK värvar Målilla också forwarden Adel Haj Osman, 21, och yttermittfältaren Mohammed Oudah Kadhim, 18. Målilla beskriver nytillskottet som offensiva spelare och Mohammed spelade i den rödvita dressen under säsongen 2018

"Adel är en kraftfull anfallare som har varit en pålitlig målskytt i VSGF/JAIK de senaste åren. Han fick större delen av 2019 förstört på grund av skada men är nu fit for fight igen. Det vi har sett under vinterns träningar ser intressant ut och vi hoppas Adel blir ett fint tillskott till vår offensiv. Mohammed har utvecklats under sin första A-lagssäsong hos VSGF/JAIK och siktar nu på att ta steget in i vårt A-lag under 2020. Något vi ser att han har goda möjligheter att lyckas med", skriver Målilla. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt