Annons:

VSGF/JAIK värvar hemvändare – från Målilla: ”Klasspelare”

Albin Moberg är klar för en återkomst i VSGF/JAIK. Foto: Linus Johansson/Arkiv

VSGF/JAIK värvar hemvändare – från Målilla: ”Klasspelare”

Division 6-laget VSGF/JAIK har gjort klart med en hemvändare. Det är Albin Moberg som återvänder efter en och en halv säsong i Målilla GoIF. 

Annons:

Albin Moberg lånade ut från VSGF/JAIK till Målilla GoIF under hösten 2019 och bestämde sig för att spela vidare i Målilla under den gångna säsongen. 

Nu har Moberg, som kan användas på flera olika positioner, bestämt sig för att återvända till moderklubben VSGF/JAIK i division 6. 

– Det är en klasspelare som vi får in. Han har Järnforsens AIK som moderklubb och nu får vi hem honom. Det är så vi har jobbat och ska jobba. Vi ska försöka få hem spelare som är kopplade till Virserum och Järnforsen. Det är en lagspelare och en ledargestalt som kommer göra vårt lag bättre, säger Adis Mulisic, ansvarig för seniorfotbollen i VSGF/JAIK. 

Har ni fler värvningar på gång?

– Vi har något namn till på gång men arbetet är att behålla de vi har och kämpa för det. Det är inte så lätt när vi inte får träna. Det är ändå två-tre veckor kvar på frimånaden så allt kan hända. Jag känner mig trygg med att vi får behålla stommen, sedan kan det alltid försvinna spelare. Det kommer bli bättre när Albin kommer in i truppen. Han har varit med länge. Han går i bräschen och är en pådrivare.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt