Annons:

VSGF/JAIK vidtar försiktighetsåtgärd och pausar a-lagsverksamheten

VSGF/JAIK pausar sin a-lagsverksamhet i två veckor som en försiktighetsåtgärd så här i coronatider. Klubben har inget bekräftat coronafall. Foto: Ossian Mathiasson

VSGF/JAIK vidtar försiktighetsåtgärd och pausar a-lagsverksamheten

Division 6-laget VSGF/JAIK har inget coronafall i sitt lag, men väljer ändå att pausa sin seniorverksamhet i två veckor. 
– Det känns som att det kryper närmare och närmare, säger Adis Mulisic i VSGF/JAIK:s sportgrupp. 

Annons:

Både Målilla GoIF och Hultsfreds FK har varsitt coronafall i sina trupper på herrsidan och har pausat sin verksamhet under den närmaste tiden. 

Nu berättar Adis Mulisic i VSGF/JAIK att de väljer att pausa sin seniorverksamhet i två veckor trots att de inte har något bekräftat coronafall.

– Det känns som att det kryper närmare och närmare. Vi har i samspråk med tränarna beslutat oss för att pausa i två veckor, ett aktivt val än att vänta in något. Det var ett lätt beslut som togs i kväll, säger Adis Mulisic. 

Klubben har annars haft god uppslutning på sina träningar och kan vara på väg att göra en bra värvning. 

– Det är synd när vi har kommit igång så bra. Det har sett bra ut med 16-20 man på träningarna. Vi är i kontakt med en spelare som är rätt så nära en övergång. Det är en skolad spelare som kommer passa in bra i laget. Vi har kontakt med ytterligare en spelare men det är lite längre bort. Inget är klart, vi har bara snackat lite löst, säger han. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt