Annons:

VSGF/JAIK spelar till Moas minne – alla ungdomsspelare presenteras i halvtid

I morgon kväll spelar VSGF/JAIK en match till Moa Anderssons minne. Foto: Privat

VSGF/JAIK spelar till Moas minne – alla ungdomsspelare presenteras i halvtid

Morgondagens division 6-match på Virumsvallen i Virserum blir extra speciell. Moa Anderssons minnesmatch väntar och entréavgiften går oavkortat till hennes minnesfond.
– En önskan från mig och Kent är att VSGF/JAIK ska få visa upp sina aktiva ungdomar denna kväll, säger mamma Carin Närklin Andersson.

Annons:

Moa Andersson var en stor eldsjäl i Virserums SGF och engagerade sig mycket i både fotbollen och ishockeyn innan hennes tragiska bortgång våren 2017. 

Onsdagens division 6-match mellan VSGF/JAIK och Älghults IF marknadsför klubben som Moas minnesmatch och alla entréintäkter kommer att tillfalla hennes minnesfond. 

– Kent och jag som föräldrar vill att matchen ska gå i Moas anda och att alla lag ska presenteras. Tanken är att alla aktiva ungdomar från de olika lagen ska tåga in tillsammans i halvtid och få en presentation. Moa minnesfond går till ungdomsverksamheten i Virserum och då är det viktigt att de får visa sina aktiva ungdomar, säger Carin Närklin Andersson.

Det kommer inte delat ut något stipendium till någon ungdomsspelare i samband med morgondagens match utan det kommer göras på fotbollsavslutningen efter säsongens slut. Carin Närklin Andersson berättar om ett gott samarbete med VSGF/JAIK som har hjälpt till och tagit väl hand om familjens idéer. 

– Vi känner oss hedrade för att VSGF/JAIK vill göra detta. De har bollat olika idéer med oss och lyssnat på våra tankar. Vår önskan var att klubbens aktiva ungdomar skulle få visa upp sig, säger hon.

I somras fick Moa Anderssons minnesfond ett fint bidrag på 10 000 kronor från Virserums sparbank. 

– Alla pengar går sedan till upplevelsesaker för barn och ungdomar som spelar fotboll och hockey i Virserum.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt