Annons:

HFK-kaptenen har gjort sitt val inför nästa säsong

John Svensson stannar kvar i Hultsfreds FK. Foto: Jakob Karlsson

HFK-kaptenen har gjort sitt val inför nästa säsong

John Svenssons har gjort sitt val och väljer att stanna kvar i Hultsfreds FK.
– Jag känner att jag inte riktigt har motivationen och tiden som krävs för att spela med Vimmerby IF i division 4, säger Hultsfreds FK:s kapten John Svensson.

Annons:

Hultsfreds FK:s lagkapten John Svensson har varit föreningen trogen i flera säsonger och har bestämt sig för att det blir ytterligare en säsong i HFK-dressen. Vimmerby IF, som har ryckt i honom efter säsongens slut, har fått nobben. 

– De främsta anledningarna är motivationen och tiden. Jobbet tar tid och jag har påbörjat en distansutbildning som tar sin tid så det är mina egna tankar som har varit avgörande, säger John Svensson. 

Hultsfreds FK trillade ner i division 5 efter ett motigt fotbollsår 2019 och John Svensson hoppas att de hamnar i toppen. 

– Jag har goda förhoppningar om att vi får ihop ett slagkraftigt lag och att truppen spetsas med några spelare rent offensivt. Vi får försöka börja om på nytt, jag är rätt säker på att de unga killarna som har kommit upp håller i division 5. Division 4 var kanske lite för tufft, säger John Svensson.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt