Annons:

Nya klubbar ger sig in i jakten på Ljungberg

Anton Ljungberg har fått samtal från både Vimmerby IF och Gullringens GoIF och nu står hans val mellan tre klubbar. Foto: Ossian Mathiasson

Nya klubbar ger sig in i jakten på Ljungberg

Anton Ljungberg har tackat nej till spel i Högsby IK. I stället har både Gullringens GoIF och Vimmerby IF visat intresse för Hultsfredsförsvararen.

Annons:

För en tid sedan rapporterade DV/DH om att Anton Ljungberg valde mellan Högsby IK i division 3 och Hultsfreds FK i division 5. 

Det har hänt en del på sistone. 

Anton Ljungberg har sagt nej till Högsby IK samtidigt som både Vimmerby IF och Gullringens GoIF har lyft på luren och frågat hur hans funderingar går till kommande säsong. 

– Jag känner inte att jag vill lägga tiden i Högsby om det blir som det blev förra året. Gullringen ringde och frågade förra veckan, det var precis efter att jag hade sagt ifrån till Högsby. De ville att jag skulle komma och träna. Sedan ringde VIF i början på förra veckan och bjöd in mig, säger Anton Ljungberg. 

Han har tränat med Gullringen nu i veckan och ska träna med Vimmerby i morgon. Hans beslut lär inte dröja då frimånaden slutar i morgon. 

– Det står mellan Hultsfred, Gullringen och Vimmerby och beslutet kan komma i morgon men vi får se.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt