Annons:

HFK har fått nobben – duo stannar i division 3

Anton Ljungberg väljer att fortsätta i division 3-laget Högsby IK och det gör även kompisen Erik Ståhlgren. Foto: Ossian Mathiasson

HFK har fått nobben – duo stannar i division 3

Anton Ljungberg och Erik Ståhlgren har funnits på Hultsfreds FK:s radar inför nästa säsong. Nu har spelarna bestämt sig för att spela vidare i division 3-laget Högsby IK.

Annons:

Det innebär att Ståhlgren och Ljungberg, som båda två lämnade moderklubben IF Hebe efter säsongen 2017, har skrivit på för en andra säsong i Högsby. 

Efter säsongens slut har Hultsfreds FK ryckt i både Ståhlgren och Ljungberg men de väljer att fortsätta i Högsby. 

”Det är en riktigt rolig grupp med spelare och ledare. Jag gillar klubbens ambitioner, att vilja framåt och att aldrig vara nöjd. Det känns riktigt bra med de nya tränarna och jag tror att denna trupp kan utvecklas och göra en riktigt stark säsong i trean. Det är riktigt mäktigt för en sådan liten ort att spela sin femte raka säsong på den här nivån”, säger Anton Ljungberg till Högsby IK:s Facebooksida.

"Finns en bra kraft"

Högsbys Fredrik Hultman tycker att Erik Ståhlgren är en mycket viktig kugge i lagbygget och gillar hans offensiva kraft. 

”Det finns en bra kraft och spännande utveckling hos Erik. Att komma från ett par divisioner under den man ska spela tar en stund, Erik har gjort det bra. Jag har från första stund gillat hans driv i steget, han har snabbheten och har du den är mycket vunnet. Den här pusselbiten var viktig att få in i spelplanen."

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt