Annons:

MÅLILLAS MARDRÖM – NYCKELSPELAREN FÖRD TILL SJUKHUS

Målilla förlorade seriepremiären och Daniel Skoog tvingades åka ambulans till sjukhus med en fotskada. Foto: Ossian Mathiasson

MÅLILLAS MARDRÖM – NYCKELSPELAREN FÖRD TILL SJUKHUS

Målillas seriepremiär borta mot IFK Oskarshamn slutade i moll, på mer än ett sätt. Dels förlorade man matchen med 3-1, dels förlorade man lagkaptenen Daniel Skoog som tvingades åka ambulans efter en fotskada.

Annons:

Målilla svarade, förlusten till trots, för en bra insats i premiären nere i Oskarshamn. I första halvleken var försvarsspelet mycket bra, Oskarshamn fick inte skapa särskilt mycket. Å andra sidan skapade inte Målilla särskilt mycket heller, men var ändå uppe och kontrade ett par gånger.

– Det var som förväntat, en försvarsmässig historia, summerade Målillas tränare Patrik Gunnarsson matchen. 

Omgående i andra halvlek drabbades Målilla av en mycket tung skada när kaptenen och nyckelspelaren Daniel Skoog blev liggande och tvingades åka ambulans till sjukhuset med en befarad fotledsskada. Frisparken som följde resulterade i matchens första mål. Marcus Skoog satte frisparken snyggt i mål men det var inte Målillas kväll.

Tappade fokus efter ledningsmålet

Direkt efter ledningsmålet tappade man två gånger om när IFK Oskarshamn både kvitterade och satte 2–1.

– Vi slappnade av lite vid 1–0 och trodde att vi hade fått lite andrum och det straffade sig direkt, säger Gunnarsson.

3–1 kom efter drygt 70 minuter och Målilla kunde inte resa sig.

– Det är en rättvis seger, jag kan inte säga annat. Vi kommer till ett par bra lägen i andra när vi försöker jaga lite. Men vi gör en bra match med beröm godkänt till alla. Man går ju alltid för att vinna givetvis, det är lite surt efteråt, men vi kan ändå hålla huvudet högt. Enda smolket i bägaren är att vi fick Daniel Skoog skadad ett tag framöver, säger Gunnarsson.

För Målilla väntar närmast Djursdala SK på onsdag.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt