Annons:

Viktig seger för VSGF/JAIK – han räddade straff i 90:e

Lagkaptenen Amer Asic blev matchvinnare mot BB 2001. Foto: Arkivbild

Viktig seger för VSGF/JAIK – han räddade straff i 90:e

VSGF/JAIK stod för en enorm kämpainsats i kvalpremiären mot BB 2001 i dag. Stor matchvinnare blev Oscar Melkersson som räddade en straff i 90:e minuten. VSGF/JAIK vann med 1-0.
– Oj oj oj vad vi slet, berömmer tränaren Joakim Svensson.

Annons:

Det unga hemmalaget fick inte matchbilden dit man ville, men anpassade sig och visade upp en imponerade stark vilja.

– Det var en väldigt jämn och tuff match. Det var väldigt fysiskt spel och det passar inte oss så bra, men vi axlar det och kliver in i alla situationer. Det var lite halvchanser för båda lagen.

I mitten av första sköt kaptenen Amer Asic 1-0 och det målet skulle visa sig bli matchens enda.

– I andra är det samma typ av spel. Det är fysiskt och hårt och tufft, men vi gör en vansinnigt bra insats. Killarna sliter något kopiöst och har verkligen tagit till sig att det handlar om att jobba för laget.

"Vi har lite tur"

I 90:e minuten var segern i ett mycket skört läge. BB 2001 fick chansen från elva meter – men då klev Oscar Melkersson fram och räddade straffen.

– Vi har lite tur, men samtidigt tycker jag att det är ett hopslag och att bollen tar i magen, men det bedömdes som hands. Det var verkligen en lagseger  och oj oj oj vad vi slet, från ledare till inhoppare. Vi har försökt pränta in att vi har allt att vinna och kan gå in avslappnat, det tycker jag ändå att vi gör.

Vad tror du om era chanser framöver?

– Vi får åka till Gunnebo och se vad det blir. Jag kan inte så mycket om dem, men vi ska åka dit och göra det bästa vi kan.

Hela laget hyllas för insatsen. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt