Annons:

LOKAL KLUBB OCH TRÄNARE BRYTER MED VARANDRA

IBK Svala och tränaren Alf Jansson går skilda vägar. Foto: IBK Svala

LOKAL KLUBB OCH TRÄNARE BRYTER MED VARANDRA

Det blev ett kort förhållande mellan IBK Svala och herrlagstränaren Alf Jansson. Nu bryts samarbetet med omedelbar verkan.

Annons:

I inledningen av den här säsongen rekryterades Alf Jansson från Kvillsfors som tränare till IBK Svalas herrlag. Det samarbetet blev inte särskilt långvarigt.

I ett mejl till Dagens Hultsfred i dag på morgonen meddelar klubbens ordförande Eva Pettersson att Svala och Jansson går skilda vägar med omedelbar verkan.

– IBK Svala och klubbens herrtränare Alf Jansson har valt att gå skilda vägar. Vi tackar Alf Jansson för tiden i IBK Svala. Roger Hultgren kommer fortsätta som ledare för herrlaget. Klubbens pojklag och herrlag fortsätter som tidigare att träna tillsammans, vilket vi anser är bra för båda lagen, skriver Eva Pettersson.

Vad är anledningen till beslutet?

– Styrelsen och Alf har inte samma uppfattning när det gäller träningsupplägg, resultat och uttalande till pressen så han valde att gå med omedelbar verkan.

Efter att Svala förlorat med 17-1 mot Sävsjö den gångna helgen lade Alf Jansson en del av skulden till den stora förlusten på klubbens pojklagstränare. Anledningen var att pojklagstränaren inte flyttade en smatch, vilket gjorde att seniorlaget fick spela matchen mot Sävsjö med kort om folk.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt