Annons:

Svala sist i serien – föll i målsnålt jumbomöte

IBK Svalas damer förlorade jumbomötet i division 2 mot Mörbylånga GoIF med 1–3. Det var motståndarnas första seger och poäng för denna säsong.

Annons:

I premiären vann Svala med 6–4 mot Mörbylånga och har efter det förlorat åtta raka matcher.

På söndagen var det dags för returmatch i Skansenhallen på Öland och nollpoängaren Mörbylånga fick revansch på Svala och jublade över säsongens första seger (3–1).

Svalas Malin Hägg gjorde 1–0 med två sekunder kvar av första perioden innan hemmalaget kvitterade i slutskedet av mittperioden, tog ledningen i början av tredje perioden och satte 3–1 med två minuter kvar.

I och med resultatet i dagens match lämnade Mörbylånga över jumboplatsen till Svala med fem matcher kvar på programmet.