Annons:

Robert Davidsson var lagets bästa spelare i segern idag. Foto: Arkivbild

Islossning för VSGF i sista perioden – tränaren förbannad

Virserum var illa ute hemma mot TAIF Löfstad ikväll. I sista visade man dock klass. 2-2 blev 9-2 och tre nya poäng in på kontot.
– Två första perioderna var bland det sämsta jag sett, ryter tränaren Wictor Holmberg.

Annons:

Efter förlusten senaste fick Virserum en drömstart idag med 1-0 redan efter drygt två minuter. I början av andra kom 2-0 – men därefter började det strula för Virserum.

TAIF Löfstad gjorde två mål inom kort följd och inför sista var det helt jämnt, 2-2.

I tredje kom VSGF ut som ett ånglok och körde över motståndet fullständigt. Mål på mål producerades och målkalaset slutade med en 9-2-seger. Jordan Fogarty var tungan på vågen och svarade för fem poäng, två mål och tre assist. 

"Vi var svindåliga"

Tränaren Wictor Holmberg var rejält besviken efteråt:

– Vi var svindåliga idag. Första två perioderna är bland det värsta jag sett. Vi spelar okej stundtals, men sedan är det som att spelarna släpper allt och skiter i det. Det går inte sitta innan och skratta åt vilka motståndarna förlorat mot, det gäller att förbereda sig ordentligt. Det är hundra procent underskattning. De är elva man och gör det bra. De spelar igelkottsförsvar och chippar pucken. Jag blev vansinnig och skällde på dem i tredje så då vaknade vi till. Då gör vi det vi ska.

Med 20 sekunder kvar åkte Adam Koponen på ett matchstraff för osportligt uppträdande och avstängning väntar.

– Det blev gruff och det sades några väl valda så det blir en avstängning. Man får välja sina ord.

"Alltid roliga matcher"

I helgen väntar derby mot Åseda.

– Spelar vi som idag blir vi uppätna, men spelar som vi kan är vi minst lika bra som Åseda. Det är alltid roliga matcher mot dem. Det ska bli kul och vi är förberedda.

Mål + assist: Jordan Fogarty 2+3, Thomas Mansbridge 1+3, Shuan Lymer 1+2, Wesley Howerton 2+0, Dominik Brzek 0+1, Adam Koponen 0+1, Alexander Andersson 0+2, Jeremy Mcneil 1+0, Olle Engqvist 0+1, Elias Grönberg 1+0, Otto Svensson 0+1.

Robert Davidsson gjorde några riktigt vassa räddningar och får beröm tillsammans med Jordan Fogarty. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt