Annons:

Virserum totalt överkört i derbyt mot Åseda

Elias Grönbergs Virserum föll med 7-1 i derbyt mot Åseda. Foto: Arkivbild

Det blev ett jobbigt derby för Virserums SGF mot Åseda IF. Bortalaget vann med hela 7-1.

Annons:

Virserum gjorde en mycket stark insats borta mot Åseda tidigare den här säsongen och vann derbyt med 3-2. Värre gick det i derbyt på hemmaplan under torsdagskvällen.

Gästerna fick en drömstart och ledde med 4-0 efter den första perioden. Mardrömmen fortsatte i den andra perioden och ställningen efter 40 spelade minuter var Åseda i ledningen med 7-0.

I den tredje perioden fick man stopp på raset och vann de sista 20 minuterna med 1-0. Oskar Bak tröstmålade för Virserum i derbymatchen.

Förre VSGF-spelaren Simon Dahl gjorde 2+1 för Åseda. Vimmerbysonen Robert Davidsson, som stått i Virserum, svarade för 40 räddningar i segermatchen.

Virserum är nu tre poäng bakom Åseda i tabellen med en match mer spelad.

"Åseda kör bokstavligen över oss i dag. Vi är inte alls där i dag och det straffar sig direkt. Bara ta nya tag och kämpa", skriver Virserum på sociala medier.

Vår tidning har sökt Wictor Holmberg upprepade gånger.