Annons:

  • DV har tagit fram exklusivt hyllningsmagasin – boka ett exemplar nu!

    Nu kan ett exklusivt hyllningsmagasin bli ditt. Foto: Simon Henriksson

  • DV har tagit fram exklusivt hyllningsmagasin – boka ett exemplar nu!

    44 sidor tjockt är vårt hyllningsmagasin.

DV har tagit fram exklusivt hyllningsmagasin – boka ett exemplar nu!

Vill du kunna återuppleva Vimmerbys historiska och enorma bedrift gång på gång hur länge du vill? Nu ger vi dig chansen! Dagens Vimmerby har tagit fram ett exklusivt hyllningsmagasin som kan bli ditt för endast 100 kronor.
– Vi kom tidigt på idén och kände att det var självklart att göra det här magasinet, säger Simon Henriksson, som varit ansvarig utgivare för tidningen.

Annons:

Lördagen den 20 april 2024 är ett datum som för evigt kommer vara inskrivet i Vimmerby Hockeys historieböcker. Efter en helt galen avslutning på kvalserien till Hockeyallsvenskan tog VH steget upp mot alla odds. 

Glädjen visste naturligtvis inga gränser över huvud taget och vi gjorde vårt yttersta för att ge er allt från den historiska bedriften.

Om vi lyckades? Det är upp till er läsare att bedöma, men själva var vi så pass nöjda att vi tidigt kom på tankar om att göra ett exklusivt hyllningsmagasin där vi samlar alla artiklar från matchen, intervjuerna efteråt, festen i Vimmerbynatten och de tidiga svaren på vad som nu väntar. Det finns förstås också maffiga bildspel från hela firandet.

Så gör du

Resultatet blev ett 44-sidor tjockt hyllningsmagasin som går att läsa fysiskt med dina händer och ögon. Tidningen befinner sig just nu på tryckeriet och inom kort kan ett exemplar bli ditt.

Det gör att du kan återuppleva Vimmerby Hockeys bedrift om och om igen. 

– Vi kom tidigt på idén och kände att det var självklart att göra det här hyllningsmagasinet. Vi är själva väldigt glada och stolta över den här produkten och tror att många kommer vilja ha ett exemplar att plocka fram om fem, tio eller 20 år. Vi vet inget om hur framtiden blir, men det historiska som skett kan ingen utradera, säger Simon Henriksson, som varit ansvarig utgivare för tidningen. 

Vill du ha ett exemplar av tidningen för endast 100 kronor? Skicka då ett mejl till simon.henriksson@dagensvimmerby.se, så kommer du få ett bekräftelsemejl inom 48 timmar. Betalning sker genom swish när du hämtar tidningen på vår redaktion på Sevedegatan 22 i Vimmerby. Tidningen finns i begränsad upplaga.

Fotnot: Det går även att få tidningen skickad till sig till en kostnad av totalt 149 kronor, inklusive porto.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt