Annons:

SHL-svepet: Storseger för IKO – första poängen av Kokkonen

Förre VH-liraren Jesper Kokkonen noterades för sin första poäng i SHL i kväll. Foto: Arkivbild

SHL-svepet: Storseger för IKO – första poängen av Kokkonen

SHL-säsongen inleddes på bästa tänkbara sätt för IK Oskarshamn. Den historiska giganten Brynäs förnedrades på bortais och IKO vann med klara 5-2.

Annons:

Det var i den andra perioden som Oskarshamn gasade ifrån Brynäs rejält. 2-1 efter första förvandlades till 5-1 och IKO tog till slut en mycket stabil 5-2-seger. Flera lirare i IKO utmärkte sig poängmässigt. Stjärnan Johannes Salomonsson gjorde två mål, Fredrik Olofsson noterades för 1+3 och backen Nolan Zajac och Jan Ordas kom upp i 1+2.

VH-fostrade Markus Modigs gick som högerforward i tredjekedjan och noterades inte för någon poäng. Det gjorde inte heller backen Emil Wahlberg, med ett förflutet i både Vimmerby och Västervik.

Assist av Kokkonen

Förre VH-spelare Jesper Kokkonen noterades för sin första SHL-poäng i kväll när HV föll borta mot Örebro. Kokkonen spelade fram Christian Sandberg till 2-2-målet. I början av andra ådrog han sig en utvisning på 2+10 för checking to the head och Örebro vände sedan matchen i powerplay. 4-4 kom i fem mot tre och 5-4 i fem mot fyra.

I HV finns även VH-produkten Christoffer Törngren som spelade i tredjekedjan tillsammans med Jonathan Wikström och Simon Önerud.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt