Annons:

Det blir ingen hockey för Virserums SGF under de närmaste veckorna då serien är pausad. Foto: Ossian Mathiasson

Virserums serie pausas – efter skärpta restriktioner i grannlänen

Virserums SGF:s division 3-serie pausas när restriktionerna kring coronapandemin har skärpts i både Jönköpings och Kronobergs län. 
– Jättetråkigt men man får också tänka på den stora bilden, säger VSGF-tränaren Wictor Holmberg.

Annons:

De andra serierna i division 3 har redan pausats och nu kommer beskedet att Virserums serie pausas fram till den 26 november.

Restriktionerna på grund av covid-19 i Jönköpings och Kronobergs län har skärpts och det diskuteras ett liknande upplägg i Kalmar län. VSGF skulle till exempel ha mött Diö, som tillhör Kronobergs län, på söndag,

– Som det ser ut just nu får vi bara spela matcher mot Ronneby men jag tror att det kommer bli ändringar i Kalmar län också, säger Wictor Holmberg. 

Hur ser du på att er serie pausas?

– Jag är glad för att vi har kunnat spela så mycket som vi har gjort. Jättetråkigt men man får också tänka på den stora bilden. Hälsan får alltid först. Vi befinner oss i en pandemi, säger Holmberg. 

Är du orolig för att hela säsongen kan ställas in?

– Nej, de måste göra något som gör att vi kan spela framöver. De kan inte stänga ner det som de gjorde förra året. Man kan bara spekulera i hur det kan se ut. Den bästa lösningen är om de kör igång de andra serierna så de möts två gånger. Vi har redan mött varandra två gånger, säger han. 

Kommer ni träna på som vanligt?

– Ja. Vi har inga restriktioner i vårt lån så vi kör på som vanligt. Vi kan inte läggs oss ner och dö. Vi får vara förberedda på vad som händer. Vi får se om vi får samma restriktioner. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt