Annons:

Kaptenen blir ny assisterande tränare i lokala klubben

Daniel Skoog blir ny assisterande tränare i Målilla. Foto: Arkivbild

Kaptenen blir ny assisterande tränare i lokala klubben

Målilla GoIF har gjort klart med en ny assisterande tränare. Det blir lagkaptenen Daniel Skoog, som både spela och vara assisterande tränare. 

Annons:

Målilla GoIF har släppt nyheten om en ny assisterande tränare på sin hemsida under söndagen. Det står nu klart vem som ska vara den hjälpande handen till huvudtränaren Johan Hägg. 

Det blir Målillas lagkapten Daniel Skoog, som både ska spela och vara ledare under kommande säsong. 

"Danne fick frågan tidigt och vi är mycket nöjda med att han nu har tackat ja till denna utmaning! Han har haft förfrågningar från klubbar både ett och två steg upp i hierarkin så att Daniel, med sitt stora rödvita hjärta, väljer att stanna i föreningen och även hoppa på tränaruppdraget gläder oss mycket!", skriver Målilla på sin hemsida. 

– Det är väldigt inspirerande och roligt att ta rollen som assisterande tränare. Jag ser fram emot att jobba ihop med Johan och hela laget för att nå nya mål, säger Skoog. 

Johan Hägg:

– Danne har stort klubbhjärta och är en stor tillgång till laget. Han är en pådrivare och viktig för de yngre spelarna i truppen. Jag ser fram emot att få samarbeta mer och djupare med honom i och med detta, säger Johan Hägg.

Alexander Emanuelsson fortsätter också som materialförvaltare under 2021.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt