Annons:

Skrällen: VSGF-forward går till värsta rivalen

Daniel Öhlund lämnar Virserums SGF för spel i Åseda IF kommande säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Skrällen: VSGF-forward går till värsta rivalen

Virserums SGF tappar en av sina nyckelspelare. Forwarden Daniel Öhlund har skrivit på för seriekonkurrenten Åseda IF.

Annons:

23-årige Daniel Öhlund, med Västerviks IK som moderklubb, har tillhört Virserums SGF de två senaste säsongerna och producerat stadigt med poäng. Han har även fått chansen att testa på division 2-spel med Boro/Vetlanda vid några tillfällen i två raka säsonger.

"Kommer tillföra mycket"

Nu är tiden i division 3-laget VSGF över för den här gången. Forwarden har skrivit på för ärkerivalen Åseda IF, som spelar i samma serie och slogs i toppen med VSGF under den gångna säsongen som stängdes ner på grund av pandemin.

”Daniel är en snabb spelare med bra speluppfattning och alltid en härlig inställning på isen. I våra ögon Virserums bäste forward under denna säsong. Det ska bli riktigt kul att ha Daniel i vårt lag under kommande säsong och han kommer tillföra mycket för oss både på och utanför isen”, skriver Åseda i ett inlägg på sitt Instagramkonto.

Virserum har de senaste åren tappat flera vktiga spelare till Åseda, bland annat Simon Dahl, Jim Nordh, Christoffer Velander och Ricky Johansson. Nu är det alltså Öhlunds tur att göra den känsliga övergången. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt