Annons:

Virserums SGF:s division 3-serie utökas från sex till åtta lag. Foto: Ossian Mathiasson

Här är Virserums motståndare nästa säsong – serien utökas till åtta lag

Virserums SGF bygger ett lag för att gå långt i Hockeytrean kommande säsong. Nu står det klart vilka lag som väntar i grundserien. 
– Jag tror att serien är ganska mycket bättre i år än förra säsongen, säger VSGF-tränaren Wictor Holmberg. 

Annons:

Svenska Ishockeyförbundet har nyligen släppt serieförslaget för Hockeytrean, ett förslag som med stor sannolikhet kommer gå igenom. 

I så fall placeras Virserum i Hockeytrean D med följande motståndare: Eksjö HC, Lenhovda IF, Rydaholms SK, Skärblacka IF, TAIF Löfstad, Valdemarsviks IF och Åseda IF. Enligt förslaget börjar VSGF hemma mot Eksjö den 3 oktober.

Tidigare säsonger har det varit sex lag i grundserien men nu blir det en utökning till åtta lag. 

– Jag tycker att det är en väldigt spännande serie och tror att den är ganska mycket bättre i år än förra säsongen. Diö och Ronneby byts ut mot Skärblacka och Valdemarsvik. Eksjö, med ett väldigt bra lag, och Löfstad tilkommer. Serien kommer absolut bli tuffare, vilket är riktigt skoj, säger Wictor Holmberg och fortsätter:

– Många lag har några intressanta spelare och alla har väl ”satsat” på sitt sätt. Vi har en väldigt klar målsättning och vi kommer jobba stenhårt för att klara den.

Truppen är inte spikad än

Virserums SGF har just nu två inbokade träningsmatcher med Boro/Vetlanda borta och Nässjö borta. 

– Vi ska försöka peta in ytterligare fyra träningsmatcher innan serien startar, säger Holmberg.

Ispremiären är satt till den 1 september, då är tanken att alla kontrakterade spelare, likaså tryoutspelarna, är på plats.

– Det kommer bli intensiva veckor ända fram till seriestart. Vi kom väldigt bra förberedda förra säsongen och vi ska vara lite starkare, lite tuffare och lite snabbare. Vi hoppas att vi får ta in mycket publik under säsongen så alla får chansen och se livehockey i Virserum.

Känner du att ni är klara med truppbygget?

– Nej, vi är inte klara än. Några spelare till ska in innan serien startar i oktober. Vi behöver få in en riktigt bra back och i alla fall en forward. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt