Annons:

Supervärvning av Lejonen – ser ut att få drömlag

Efter många år i Vetlanda blir det nu Lejonen för Bartosz Zmarzlik. Foto: Arkivbild

Supervärvning av Lejonen – ser ut att få drömlag

Häromdagen presenterade Lejonen Patryk Dudek. Dagens värvning smäller ännu högre. Bartosz Zmarzlik är klar för klubben. 

Annons:

Vetlanda-ikonen Bartosz Zmarzlik klargjorde tidigare i veckan att han skulle lämna klubben. Men det blir fortsatt körning i Småland för honom.

På sin hemsida meddelar Lejonen från Gislaved att Zmarzlik är klar för klubben. 

"Vår bredd har saknat spets när det verkligen gäller och vårt mål var att vi skulle få in någon i topp 5 i världen. En förare som aldrig slår av på gasen och "saknar filter" i hur viktig matchen och heatet är. Dom förarna är inte så många men Bartosz är tveklöst en av dom. I våra ögon den bästa. Bredd är fortfarande viktigt men nu har vi också spets i form av världens bästa speedwayförare", skriver Lejonen. 

Lejonen har nu trion Dominik Kubera, Patryk Dudek och Bartosz Zmarzlik i truppen. Klubbens tanke är att två av tre ska köra varje match. 

"Det är ett önskemål från förarna som passar deras schema och vår flexibilitet och budget. Vi kommer givetvis inte att riskera något ekonomiskt efter att ha arbetat med att bygga upp ekonomin i klubben under flera år. Detta går fortsatt först för oss i alla sammanhang. Väl i ett slutspel kommer givetvis det bästa laget för dagen att köra", skriver klubben. 

Barotsz Zmarzlik har två VM-silver och två VM-guld de senaste fyra åren.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt