Annons:

Ryssen klar för fortsättning i Västervik:

Viktor Kulakov är klar för fortsatt styrning i Västervik. Foto: Stefan Härnström

Ryssen klar för fortsättning i Västervik: "Sett långt ifrån det bästa av honom"

Ryssen Viktor Kulakov har bestämt sig för att köra vidare i Västervik Speedway. 

"Jag tror att vi långt ifrån sett det bästa av den tuffa ryssen”, säger sportchefen Morgan Andersson i ett pressmeddelande. 

Annons:

Det blir en fortsättning i Västervik Speedway även under nästa säsong för ryssen Viktor Kulakov, som kom till Västervik inför säsongen 2020 men körde ingenting på grund av pandemin.

I år blev det tio framträdanden i Bauhausligan och han körde till sig ett snitt på 1,857 poäng per heat. Viktor representerade också Gdansk i den polska andraligan och Oktiabrskij i den ryska ligan. 

”Han visade upp en härlig attityd under säsongen och hade förmodligen kört flera matcher om det inte hade kolliderat några gånger med ryska ligan under året. Viktor är bara 26 år gammal så vi ser mycket framtid i ryssen och hoppas att vi har många framgångsrika år framför oss. Vi är mycket glada att han var öppen för en fortsättning i klubben och det ska bli intressant att se vad han kan leverera 2022 då jag tror att vi långt ifrån sett det bästa av den tuffa ryssen”, säger sportchefen Morgan Andersson i ett pressmeddelande. 

”Jag är mycket glad över att få chansen att fortsätta representera Västervik Speedway 2022 då jag trivs utmärkt i klubben. Jag ska göra allt jag kan för att bidra till klubbens målsättning vilket innebär att vi ska åka slutspel och ta oss vidare för att slåss om de högsta positionerna. Jag vill också passa på att tacka alla fans och sponsorer”, säger Viktor Kulakov.

Fakta

Västerviks lagbygge till kommande säsong:  

Artem Laguta 2.479 

Bartosz Smektala 1.954 

Viktor Kulakov 1.875 

Anton Karlsson 0.500 

Noel Wahlqvist 0.500 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt