Annons:

Tre egna produkter fortsätter i Dackarna:

De egan produkterna Avon van Dyck, Theo Johansson och Sammy van Dyck fortsätter i Dackarna. Foto: Ossian Mathiasson

Tre egna produkter fortsätter i Dackarna: "Har fina framtidsutsikter"

Dackarna jobbar vidare med sitt truppbygge. De tre egna produkterna Avon van Dyck, Theo Johansson och Sammy van Dyck är klara för fortsättning i Målillaklubbe.


"De har fina framtidsutsikter. Det ska bli jättekul att få jobba med de här killarna", säger lagledaren Mikael Teurnberg i ett pressmeddelande. 

Annons:

Dackarna har skrivit kontrakt med fem förare sedan tidigare och nu fyller de på truppen med Avon van Dyck, 17 år, Theo Johansson, 16, och Sammy van Dyck, 15.

"Det är tre lokala killar och det är viktigt för klubben att satsa på dem. Alla tre är talangfulla och ett par av dem (Avon och Theo) har redan känt på hetluften i Bauhaus-ligan. Jag har erfarenheter från att jobba med juniorer sedan tidigare och tycker att det ska bli väldigt roligt att jobba med de här killarna", säger Mikael Teurnberg i ett pressmeddelande.

Sammys första säsong på stor cykel

Tillsammans med Maksymilian Bogdanowicz är tanken att Avon van Dyck, Theo Johansson och Sammy van Dyck ska konkurrera om plats sex och sju i laguppställningen.

"De är givetvis med och slåss om platsen som nummer sex. Det är inte ouppnåeligt för någon av dem utan något de ska se som en morot. Ingen kommer att ha någon säker plats, men det finns platser att köra om så det gäller att sporras av det", säger Mikael Teurnberg i pressmeddelandet. 

Avon van Dyck fyller 18 nästa år och gör sin tredje säsong på stor cykel. Theo Johansson är ett år yngre och går in på sin andra säsong. Båda gjorde fina framträdanden för Dackarna i Bauhaus-ligan den gångna säsongen och tog ett par heatsegrar vardera.

För Sammy van Dyck, som blir 16 kommande år, väntar första säsongen på stor cykel.

Fakta

Dackarnas trupp just nu: Jacob Thorssell, Frederik Jakobsen, Rasmus Jensen, Kevin Wölbert, Maksymilian Bogdanowicz, Theo Johansson, Avon Van Dyck och Sammy Van Dyck.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt