Annons:

SM-finalerna avgörs i Målilla igen – klubben får förnyat förtroende

Målilla MK får förnyat förtroende och arrangerar SM-finalerna i speedway för andra sommaren i rad. Foto: Simon Henriksson

SM-finalerna avgörs i Målilla igen – klubben får förnyat förtroende

Målilla MK får för andra året i rad förtroendet till att arrangera SM-finalerna i speedway 2021. 

Annons:

Målilla MK arrangerade SM-finalerna på Skrotfrag Arena i somras och tog inte in någon publik på grund av rådande restriktioner till följd av coronapandemin. 

”Eftersom klubben har valt att ansöka om att få arrangera SM-finalerna igen 2021 så känner vi att de är värda en ny chans, förhoppningsvis med publik denna gång. Vi hoppas verkligen att läget ser bättre ut i juli månad nästa år gällande restriktioner så att publiken kan få njuta av SM-finalerna på plats på Skrotfrag Arena”, säger Tony Olsson, grenchef Svemo Track Racing, i ett pressmeddelande. 

SM-finalen på seniorsidan körs tisdagen den 13 juli och onsdagen den 14 juli fungerar som reservdag. USM- och JSM-finalerna körs lördagen den 31 juli med söndagen den 1 augusti som reservdag. 

"Dackarna befäster sin position"

Mikael Teurnberg, ny lagledare och marknadsansvarig i Dackarna, är glad över att klubben får ta hand om arrangörskapet för SM-, JSM- och USM-finalerna 2021.

"Det är med glädje och stolthet som vi idag fick beskedet att SM-finalen kommer att köras i Målilla även 2021. Tilldelningen av SM-finalen samtidigt som Dackarna kommer att arrangera Sveriges enda GP-tävling drygt en månad senare bekräftar att Dackarna befäster sin position som topparrangör av mästerskapstävlingar av större rang", säger Mikael Teurnberg till Dackarnas hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt