Annons:

VÄLKOMMEN TILL
DAGENS HULTSFRED!

Dagens Hultsfred är en digital nyhetstidning i Hultsfreds kommun som startades den 11 oktober 2017. Sajten drivs av företaget Dagens Vimmerby AB som även driver systersajten Dagens Vimmerby. 

Företaget ägs av Jakob Karlsson, Ossian Mathiasson och Simon Henriksson som alla har lång erfarenhet av journalistisk bevakning i regionen. Från och med 1 oktober ingår även Ossian Mathiasson i redaktionen. 

*

Syftet med Dagens Hultsfred är att modernisera journalistiken i Hultsfred och att ge invånarna i Hultsfred en tidning som lägger 100 procent fokus på den egena kommunen. 

Vår journalistik ska vara oberoende, tuff, rättvis och trovärdig. Vårt mål är att vara snabbast med de bästa och hetaste nyheterna och vi vill använda de digitala verktygen för att nå ut med mer material till fler människor på ett snabbare sätt. 

Vi kommer ut 365 dagar om året och kommer att göra allt för att ge dig bäst och mest information om Hultsfred. Var du vill och när du vill. 

*

Dagens Hultsfred är en långsiktig satsning på lokaljournalistik som betyder något. Vi kommer inte att ta något betalt för materialet på vår sida – och kommer alltid att publicera hela artiklar så fort som möjligt. Sajten finansieras av marknadsföring och frivilliga stöd via korttransaktioner. 

Vi vill gärna att du kommenterar våra artiklar, men är måna om ett anständigt debattklimat. Därför förhandsgranskar vi alla kommentarer som skrivs på vår sajt. Vi kommer inte att publicera kommentarer som innehåller rasism, främlingsfientlighet, homofobi eller sexism. Vi accepterar inte några kränkningar, varken av grupper eller personer, på vår sajt. I övrigt försöker vi vara så liberala och frikostiga med publiceringar som möjligt.

Varmt välkommen till vår sajt!

Jakob Karlsson

Simon Henriksson

Ossian Mathiasson

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt