Annons:

MAN DÖMS TILL FÄNGELSE I TRE MÅNADER

En man i 55-årsåldern från Hultsfreds kommun döms flera brott till fängelse i tre månader, bland annat fem fall av olovlig körning. Mannen har erkänt samtliga gärningar.

Annons:

Den tilltalade mannen döms för fem fall av olovlig körning, två fall av rattfylleri, två fall av ringa narkotikabrott, ett fall av brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra föremål och ett fall av brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. 

Samtliga elva brott har inträffat från mitten av oktober 2017 till mitten av april 2018 och mannen har erkänt samtliga gärningar. Han har även godkänt åklagarens yrkanden om förverkande av personbil, kniv, sprängkapslar och amfetamin.

Förekommer i belastningsregistret

Mannen förekommer sedan tidigare under 30 avsnitt i belastningsregistret och dömdes så sent som i oktober 2017 för rattfylleri, ringa narkotikabrott och olovlig körning till fängelse i två månader. 

Merparten av brotten som han nu har dömts för har inträffat på olika platser i Kalmar län. En grov olovlig körning inträffade på riksväg 34 mellan Ryningsnäs och Mörlunda den 8 mars i år och en annan grov olovlig körning skedde månaden senare när han stoppades på riksväg 23/34 vid Storebro. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt